Διεκδίκηση Έργων Θαυμαστών Μετά Aπό Αυτόματη Εισαγωγή των Ανοιχτών Πορτών

Αν τα έργα σας έχουν εισαχθεί στο Archive of Our Own – AO3 (Το Αρχείο Μας), πιθανώς να έχετε λάβει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) το οποίο σας ζητά να πατήσετε σε έναν σύνδεσμο προκειμένου να διεκδικήσετε ή να αφαιρέσετε τα έργα σας. Ο παρών οδηγός χρήσης απαριθμεί τις επιλογές, όπως εμφανίζονται στη σελίδα διεκδίκησης στην οποία παραπέμπει ο σύνδεσμος, και προσφέρει περαιτέρω εξήγηση αυτών.

Σημείωση: οτιδήποτε επιλέξετε θα ισχύσει για ΟΛΑ τα έργα που απαριθμούνται στο μήνυμα διεκδίκησης, ακόμα και αν μόνο μερικά από αυτά είναι αμέσως ορατά στη συγκεκριμένη σελίδα.

Διεκδίκηση των Εισαχθέντων Έργων Σας

Ένα αρχείο που περιλαμβάνει κάποια έργα σας μεταφέρθηκε στο AO3. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το πώς θέλετε να τα διαχειριστούμε. Αν δεν κάνετε τίποτα, τα έργα θα παραμείνουν συνδεδεμένα με τον λογαριασμό του αρχειοφύλακα.

Εάν θέλετε να τα επεξεργαστείτε ή να διαχειριστείτε κάποια έργα μεμονωμένα, παρακαλούμε να τα διεκδικήσετε πρώτα. Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Edit Works (Επεξεργασία Έργων) στην αρχική σελίδα σας στο AO3 για να τα αποποιηθείτε, να τα διαγράψετε ή να τα επεξεργαστείτε είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. (Μετά την επεξεργασία θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό, αν το επιθυμείτε.)

Αν θέλετε να ρίξετε άλλη μια ματιά στα έργα σας προτού αποφασίσετε, αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο AO3, επικοινωνήστε με τις Open Doors (Ανοιχτές Πόρτες) συμπεριλαμβάνοντας το ψευδώνυμό σας και τους τίτλους των έργων σας και θα σας στείλουμε ένα αντίγραφο.

Διεκδίκηση Όλων των Έργων

Το κείμενο και το κουμπί που εμφανίζονται σε αυτήν την ενότητα είναι διαφορετικά, ανάλογα με το αν είστε εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένος στο AO3.

Αν είστε συνδεδεμένος, θα γράφει:

Διεκδικήστε τα έργα σας με τον λογαριασμό με τον οποίο έχετε συνδεθεί. Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα συγκεκριμένα έργα με διαφορετικό λογαριασμό (ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό για να τα διεκδικήσετε), πρώτα αποσυνδεθείτε και επαναφορτίστε αυτήν τη σελίδα.

Κείμενο κουμπιού: Add these works to my currently-logged-in account (Προσθήκη αυτών των έργων στον λογαριασμό που είναι αυτήν τη στιγμή συνδεδεμένος)

Κείμενο κουμπιού: Προσθήκη αυτών των έργων στον λογαριασμό που είναι αυτήν τη στιγμή συνδεδεμένος

Κάτω από το κουμπί θα πρέπει να υπάρχει μια λίστα με όλα τα έργα που έχουν εισαχθεί με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Πατώντας το κουμπί “Add these works to my currently-logged-in account” όλα αυτά τα έργα θα προστεθούν στον λογαριασμό AO3 με τον οποίο έχετε συνδεθεί.

Αν δεν είστε συνδεδεμένος, θα γράφει:

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην ανοιχτή μας beta και να δημιουργήσετε λογαριασμό! Τα έργα θα προστεθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας και θα έχετε τον πλήρη έλεγχό τους.

Εάν ήδη έχετε λογαριασμό στο AO3, συνδεθείτε, επαναφορτίστε τη σελίδα και θα σας εκχωρήσουμε τα έργα.

Κείμενο κουμπιού: Sign me up and give me my works! Yay! (Εγγράψτε με και δώστε μου τα έργα μου! Ναι!)

Κείμενο κουμπιού: Εγγράψτε με και δώστε μου τα έργα μου! Ναι!

Κάτω από το κουμπί θα πρέπει να υπάρχει μια λίστα με όλα τα έργα που έχουν εισαχθεί με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Πατώντας το κουμπί “Sign me up and give me my works! Yay!” θα ενεργοποιηθεί μια πρόσκληση για το AO3 και θα σας επιτραπεί να δημιουργήσετε λογαριασμό στο AO3. Όλα τα έργα της λίστας θα προστεθούν στον νέο σας λογαριασμό μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του.

Άλλες Επιλογές

Ενέργειες

Αφήστε τα έργα μου υπό τη φροντίδα του αρχειοφύλακα.

Η εν λόγω επιλογή σημαίνει πως τίποτα δεν αλλάζει. Τα έργα σας θα παραμείνουν στο AO3, υπό το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσατε στο εισαχθέν αρχείο, συνδεδεμένα με τον λογαριασμό του αρχειοφύλακα του εισαχθέντος αρχείου. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να επιστρέψετε αργότερα, αν αλλάξετε γνώμη.

Αποποίηση των έργων μου και αφαίρεση της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης από αυτά, αλλά διατήρηση του ονόματός μου. Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις για την Αποποίηση Έργου

Η συγκεκριμένη επιλογή θα εκχωρήσει όλα τα έργα σας στον λογαριασμό AO3 Orphan account και δε θα μπορείτε πλέον να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για αυτόν. Θα αποδοθεί στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσατε στο εισαχθέν αρχείο και δε θα μπορεί να επεξεργαστεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον. Παρακαλούμε να ελέγξετε πρώτα το έργο για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν πληροφορίες ταυτοποίησης τις οποίες θα θέλατε να αφαιρέσετε. Διεκδικήστε τα έργα με την παραπάνω επιλογή, αν θέλετε να τα επεξεργαστείτε ή επικοινωνήστε με τις Ανοιχτές Πόρτες για να ζητήσετε να αφαιρεθεί συγκεκριμένο τμήμα κειμένου και στη συνέχεια να τα αποποιηθείτε διατηρώντας το όνομά σας.

Εκχωρήστε τα έργα μου στον λογαριασμό AO3 orphan_account, αφαιρώντας και το όνομά μου και την ηλεκτρονική μου διεύθυνση.

Η συγκεκριμένη επιλογή θα εκχωρήσει όλα τα εισαχθέντα έργα σας στον λογαριασμό AO3 Orphan account και δε θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις για αυτόν. Θα αποδοθεί μόνο στο ψευδώνυμο orphan_account και δε θα μπορεί να επεξεργαστεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλον. Παρακαλούμε να ελέγξετε πρώτα το έργο για να διαπιστώσετε αν υπάρχουν πληροφορίες ταυτοποίησης τις οποίες θέλετε να αφαιρέσετε. Διεκδικήστε τα έργα χρησιμοποιώντας την παραπάνω επιλογή, αν θέλετε να τα επεξεργαστείτε ή επικοινωνήστε με τις Ανοιχτές Πόρτες για να ζητήσετε να αφαιρεθεί συγκεκριμένο τμήμα κειμένου και να τα αποποιηθείτε, αφαιρώντας το όνομά σας από αυτά.

Παρακαλώ αφαιρέστε εντελώς τα έργα μου από το AO3.

Αυτή η επιλογή θα διαγράψει από το AO3 όλα τα εισαχθέντα έργα της λίστας.

Από εδώ και στο εξής μην εισάγετε έργα της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Αυτή η επιλογή θα αποτρέψει (στο μέλλον) οποιαδήποτε έργα από το να εισαχθούν αυτόματα από άλλα αρχεία, αν τα είχατε αναρτήσει με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ειδοποιήσεις

Στο μέλλον, μη μου στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εισάγονται έργα με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η εν λόγω επιλογή θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις που συνήθως αποστέλλονται όταν εισάγεται ένα έργο.

Σημαντικό: Αν επιλέξετε το “Do not email me in future” (Στο μέλλον, μη μου στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), αλλά δεν επιλέξετε το “Do not import works” (Μην εισάγετε έργα), μπορεί να εισαχθούν έργα σας χωρίς να ενημερωθείτε. Εάν δε θέλετε κάτι τέτοιο, απενεργοποιήστε τόσο την εισαγωγή όσο και τις ειδοποιήσεις.

Αυτή η σημείωση εξηγεί την παραπάνω επιλογή.