Rajongói munkák tulajdonosi státuszának elismerése egy automatikus Open Doors (Nyitott Ajtók) importálás után

Ha a munkáid importálva lettek az Archive of Our Own – AO3-ba (A Mi Archívumunk), kaptál egy emailt egy linkkel, hogy sajátodnak ismerhesd el vagy eltávolíthasd őket. Ez az útmutató bemutatja a lehetőségeket azon az oldalon, amit a link megnyit, és részletes magyarázatot ad.

Kérlek figyelj arra, hogy akármelyik lehetőséget választod, az az összes a bejelentő emailben szereplő munkádra vonatkozik, akkor is, ha csak néhány látható azonnal ezen az oldalon.

Az átmentett munkák sajátként megjelölése

Egy archívum, mely tartalmazza a munkáidat az AO3-ra költözött. Tudasd velünk, hogy mit szeretnél tenni. Ha semmit, a munkák továbbra is az archívum fiókjához fognak kapcsolódni.

Ha szerkeszteni szeretnéd a munkákat, vagy egyes munkáidat külön kezelni, kérlek először ismerd el azokat sajátodként. Ezután használhatod az Edit Works (Munkák szerkesztése) funkciót az AO3 főoldalán, hogy elhagyd, töröld, vagy szerkeszd őket, akár egyszerre vagy egyenként. (A felhasználónevet törölheted szerkesztés után, ha szeretnéd.)

Ha szeretnél egy pillantást vetni a munkádra/munkáidra mielőtt döntesz, de nincs AO3 felhasználóneved, lépj kapcsolatba az Open Doors-szal (Nyitott Ajtók) a pszeudóddal és a munkáid címével, hogy másolatot küldhessünk neked.

Minden munka elismerése

A szöveg és a gomb ebben a részben attól függ, hogy be vagy-e jelentkezve az AO3 fiókodba, vagy sem.

Ha be vagy jelentkezve, ezt olvashatod:

Ismerd el a tulajdonosi státuszt a munkáid felett azzal a felhasználnévvel, amivel be vagy jelentkezve. Ha másik fiókkal szeretnéd elismerni ezeket a munkákat (vagy létrehozni egy új fiókot velük), akkor jelentkezz ki és frissítsd ezt az oldalt.

Gomb szövege: Add these works to my currently-logged-in account (Munkák hozzáadása a jelenlegi fiókhoz)

Gomb szövege: Munkák hozzáadása a jelenlegi fiókhoz

A gomb alatt kell lennie egy listának azokkal a munkákkal amik az email címedhez tartoztak. Az “Add these works to my currently-logged-in account” gombra kattintva hozzáadod ezeket a munkákat ahhoz az AO3 fiókhoz, ahova éppen be vagy jelentkezve.

Ha jelenleg nem vagy bejelentkezve, ezt olvashatod:

Meghívunk, hogy csatlakozz a béta verzióhoz, és készíts egy felhasználói fiókot! A munkák automatikusan hozzáadódnak a fiókodhoz és teljes irányításod lesz felettük.

Ha már van fiókod az archívumon, jelentkezz be, frissítsd ezt az oldalt és átadjuk a munkáidat.

Gomb szövege: Sign me up and give me my works! Yay! (Regisztrálok és kérem a munkáimat! Yay!)

Gomb szövege: Regisztrálok és kérem a munkáimat! Yay!

A gomb alatt van egy lista azokkal a munkákkal, amik ehhez az email címhez tartoztak. A “Sign me up and give me my works! Yay!” gombra kattintva meghívást kapsz az AO3-ra és készíthetsz egy felhasználót. Az összes listán szereplő munkád hozzáadódik az új AO3 fiókodhoz, amint létrehozod azt.

További lehetőségek

Opciók

Az archiválóra hagyom a munkáimat.

Ezen opció választásával nem változik semmi. A munkáid maradnak az AO3-on, azzal a pszeudóddal amivel az átköltöztetett archívumon szerepeltek. Lehetőséged van ezen később változtatni, ha úgy gondolod.

Elhagyom a munkáimat és az email címem se szerepeljen, de maradjon a nevem.
Munkák elhagyása GyIK

Ha ezt a lehetőséget választod, a munkáid az AO3 Elhagyott munkák fiókjához kerülnek, és nem kapsz több értesítést velük kapcsolatban. Az átköltöztetett archívumban szereplő pszeudód alatt maradnak, de már se te, se más nem tudja szerkeszteni őket. Kérlek, nézd át a munkáidat, hogy van-e bennük olyan információ rólad, amit el szeretnél távolítani. Ismerd el magadénak a munkákat a fenti opciót használva, ha szerkeszteni szeretnéd őket, vagy vedd fel a kapcsolatot az Open Doors-szal (Nyitott Ajtók), ha egy bizonyos szöveget szeretnél eltávolítani és ezek után elhagyni, a neved megtartásával.

Kerüljenek az AO3 Elhagyott munkák fiókjához a munkáim, az email címem és a nevem nélkül.

Ha ezt a lehetőséget választod, a munkáid az AO3 Elhagyott munkák fiókjához kerülnek, és nem kapsz több értesítést velük kapcsolatban. Az átköltöztetett archívumban szereplő pszeudód alatt maradnak, de már se te, se más nem tudja szerkeszteni őket. Kérlek, nézd át a munkáidat, hogy van-e bennük olyan információ rólad, amit el szeretnél távolítani. Ismerd el magadénak a munkákat a fenti opciót használva, ha szerkeszteni szeretnéd őket, vagy vedd fel a kapcsolatot az Open Doors-szal (Nyitott Ajtók), ha egy bizonyos szöveget szeretnél törölni és ezek után elhagyni, a neved nélkül.

Teljesen el szeretném távolítani a munkáimat az AO3-ról.

Ezen opció választásával minden listázott, importált munka törlésre kerül az AO3-ról.

Ezentúl ne legyenek az ehhez az email címhez tartozó munkák importálva.

Ezen opció választása megakadályozza, hogy (a jövőben) azon munkákat, amelyeket ezen email címen posztoltál másik archívumokra, automatikusan átmentsük.

Fontos: Ha a “Do not email me in future” (Nem kérek több emailt) lehetőséget kipipálod, de a “Do not import works” (Ne legyenek átmenvte a munkáim) opciót nem, a munkáid tudtod nélkül importálva lehetnek. Ha ezt nem szeretnéd, kapcsold ki az importálást és az emaileket is.

Ez a fenti lehetőséget magyarázza el.