Co když už jsem v Archive of Our Own – AO3 (Našem vlastním archivu) tyto importované práce už zveřejnil/a?

Pokud jste své práce z původního archivu nahráli pomocí importní funkce, pak už k jejich novému importu nedojde a vaše již existující kopie bude automaticky přiřazena k nově vzniklé sbírce. Pokud jste práci nahráli ručně nebo z jiné adresy url, budete se muset rozhodnout, co udělat s duplicitní prací. Mějte však na paměti, že kde je to možné, budou adresy z importovaného archivu přesměrovány právě na naimportované kopie těchto prací (aby bylo možné zachovat odkazy na doporučené práce a playlisty). Vaše možnosti jsou:

  • Počkat na nástroj pro slučování prací, který je právě ve vývoji a umožní sloučení obou kopií do jedné (se zachováním případných odkazů k přesměrování).
  • Smazat naimportovanou kopii (budou tak zrušeny případné odkazy k přesměrování) a připojení starší kopie ke sbírce v naimportovaném archivu.
  • Smazat starší kopii na AO3.
  • Pokud se vás to týká, zažádejte Open Doors o přesměrování odkazů na starší kopii na AO3. Kontaktujte prosím projekt Open Doors (Otevřené dveře) a uveďte jméno svého účtu na AO3, své uživatelské jméno v naimportovaném archivu a odkazy na práce, na které chcete přesměrování nastavit.