Što ako sam već objavio/la kopiju djela uvrštenih na Archive of Our Own – AO3 (Našem vlastitom arhivu)?

Ako ste uvrstili djelo s originalnog arhiva koristeći našu značajku za uvrštavanje, onda djela neće biti ponovno uvrštena i vaša će postojeća kopija biti automatski povezana s novom kolekcijom. Ako ste ručno objavili rad ili ga prenijeli s drugog url-a, morat ćete odlučiti što napraviti s dupliciranim djelom. Imajte na umu da, kad god je to moguće, web adrese uvrštenih arhiva bit će preusmjerene na uvrštenu kopiju tih djela (radi očuvanja lista preporuka i zabilješki), možete:

  • Čekati alat za spajanje, što trenutno razvijamo, koji može zbrojiti broj pregleda i komentara na obje kopije dok postoji samo jedno tijelo djela (i čuva poveznicu za preusmjeravanje, ako je to moguće).
  • Obrisati uvrštenu kopiju (brisanjem poveznice za preusmjeravanje, ako je to moguće) i dodati već postojeću kopiju u kolekciju uvrštenog arhiva.
  • Obrisati već postojeću kopiju na AO3-u.
  • Zatražiti Otvorena vrata da ponovno postave preusmjeravanje na već postojeću kopiju na AO3-u. Kako biste to napravili, molimo kontaktirajte Open Doors (Otvorena vrata) uz ime svog AO3 računa, ime računa uvrštenog arhiva i poveznicama za usmjeravanje na željena djela.