Taip, žinoma. Apsilankykite puslapyje „Kaip atgauti savo importuotų darbų kontrolę?“ Mes taip pat stengsimės pasiūlyti kitų jums priimtinų išeičių, kad nereikėtų darbo ištrinti ir jis galėtų likti archyvo kolekcijos dalimi. Kaip minėta, siūlome galimybę atsisakyti savo darbo; tai leistų darbui išlikti prieinamam, tačiau panaikintų bet kokią jus identifikuoti galinčią informaciją pagal jūsų pageidavimus.