Wstawiłam/em moją pracę na archiwum, które obecnie jest częścią Open Doors (Drzwi Otwartych). Czy może ono zostać usunięte, jeśli już go tam nie chcę?

Tak, absolutnie. Zobacz “Jak mogę uzyskać kontrolę nad moimi zaimportowanymi pracami?”. Chętnie również poszukamy wraz z Tobą innego rozwiązania, które umożliwi zachowanie Twojej pracy jako części kolekcji archiwum, w dogodny dla Ciebie sposób. Jak zaznaczyliśmy powyżej, oferujemy opcję “osierocenia” pracy, pozwoli ona na zachowanie dostępności pracy, ale usunie wszelkie identyfikujące Cię informacje, jakie chcesz usunąć.