Ce se întâmplă dacă am postat deja o copie a lucrării care este importată pe Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră)?

Dacă ai importat lucrarea de pe arhiva originală folosind unealta noastră de import, atunci lucrarea ta nu va fi importată încă o dată și copia existentă va fi asociată în mod automat cu noua colecție. Dacă ai postat lucrarea manual sau ai importat-o de la o altă adresă, atunci va trebui să decizi ce vei face cu lucrarea duplicată. Ținând cont că, atunci când este posibil, adresele de web ale arhivei importate vor redirecționa către copia importată a acestor lucrări (pentru a păstra lista de recomandări și semne de carte), poți să alegi una din următoarele opțiuni:

  • Să aștepți lansarea uneltei de fuzionare, care este în curs de dezvoltare și care va putea combina numărul de vizionări și recenzii ale ambelor copii, dar va păstra o singură lucrare (și va păstra link-ul de redirecționare, dacă există).
  • Să ștergi copia importată (desființând link-ul de redirecționare, dacă există) și să adaugi copia pre-existentă la colecția arhivei importate.
  • Să ștergi copia pre-existentă pe AO3.
  • Când este cazul, poți să ceri ca Open Doors (Uși Deschise) să reseteze link-ul de redirecționare ca să direcționeze spre copia pre-existentă pe AO3. Pentru a face asta, te rugăm contactează Uși Deschise cu numele contului tău AO3, numele contului de pe arhiva importată, și link-urile lucrărilor la care vrei să trimită redirecționarea.